Colectia Monte Carlo de Draperii si Perdele

Tendintele actuale in decorarea ferestrelor cu perdele si draperii 

Perdele si draperii Monte Carlo

Monte Carlo este o colectie de perdele si draperii cu dungi  indraznete, late, orizontale, verticale sau diagonale propuse cel mai frecvent intr-o combinatie de alb optic si negru profund, dar si in contraste de culori.

Dungile au capatat de-a lungul istoriei o reputatie controversata fiind asociate pe rand, prizonierilor, pescarilor, rugby-istilor si stilului Mod din anii ‘60.

perdele si draperii, perdele si draperii brasov, perdele, draperii, perdele brasov, draperii brasov, draperii si perdele moderne, perdele online
Perdele, Draperii, Tapiterie- Mobila Brasov la Kreativo
Draperiile si perdelele cu imprimeu dungat reprezinta un stil dominant, galagios iar in lunile urmatoare se vor intalni in toate colectiile, in magazine, in reviste, propuse si potrivite pentru toate varstele.

Acest imprimeu a fost asociat pe vremuri doar pescarilor, marinarilor sau artistilor perceput drept nonconformist, devenind azi banal, politicos, clasic, transformandu-se din zgomot asurzitor intr-unul de fundal.

Ca sa ii redea autoritatea, moda acestui sezon a preferat sa il sublinieze si sa-l reinterpreteze: dungile prind contur, greutate si acopera cu succes suprafata mai intinsa a unei draperii sau a unei perdele.
Apar in alaturari ce creeaza iluzii optice (diagonale cu chevron sau orizontale cu verticale) cu impact somptuos sustinut de tapiterie si culori dinamice.
perdele si draperii, perdele si draperii brasov, perdele, draperii, perdele brasov, draperii brasov, draperii si perdele moderne, perdele online,
Colectia Monte Carlo de perdele draperii si tapiterie

Daca doriti sa stilizati o fereastra cu imprimeu dungat atat la perdea cat si la draperie, se propun anumite recomandari stilistice: daca alegeti materialele cu dungi de grosime identica, directia imprimeurilor trebuie sa fie diferita, iar daca dungile au grosimi variate, este de preferat o singura directie a imprimeului.

Dorinta de diversitate si seriozitate au dus la alaturarea dungilor late de diverse culori si marimi cu o culoare de impact.

Dungile sunt reinterpretate in 2013, se regasesc cu succes atat in tendintele vestimentare cat si in amenajarea locuintei.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond