Colectia de Perdele si Journey Beyond

Colectia de Perdele si Draperii Journey Beyond

Colectia Journey Beyond este o colectie de perdele, draperii si tapiterie din catifea cu imprimeuri florale.

                                                       Colectia Journey Beyond

Imprimeurile florale fac tranzitia intre spectacol si casa, dar totusi nu trebuie sa picati in capcanele inflorate ale bunicilor pentru ca acest trend se refera la materiale delicate potrivite pentru perdele si draperii in nunante subtile si dinamice.


Daca iti doresti o incapere moderna, opteaza pentru o draperie colorata, cu flori stilizate deoarece motivele florale au fost si sunt la mare cautare atat in moda, cat si in amenajari. Pentru decorarea ferestrelor, alege un imprimeu cu flori, in functie de stilul pe care doresti sa il abordezi. Perdelele si draperiile cu motive florale se pot folosi si intr-un spatiu rustic, clasic sau baroc.

In magazine au aparut demult colectiile de decoratiuni pentru casa in spiritul primaverii, iar in topul preferintelor designerilor sunt motivele florale populare, stilizate sau moderne care le putem folosi atat la perdele si draperii cat si la pernute decorative, tapet sau corpuri de iluminat.

Cateva floricele insirate prin locuinta creeaza un spatiu boem si romantic.
Acesoriile conteaza foarte mult si garanteaza o incapere mai vesela, iar florile vii in ghivece sau vaze ar trebuie sa fie de nelipsit.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!