Sfaturi practice pentru a decora ferestrele din camera copilului

Draperii si perdele in camera copilului


Cunoastem cu totii importanta culorilor in dezvoltarea copiilor si efectul pe care il are fiecare culoare asupra psihicului lor. Aceste subiecte intens dezbatute in ultimii ani au avut un impact asupra tuturor parintilor aflati in postura de a decora sau redecora camera copilului. Acest impact este vizibil daca ne gandim la “boom-ul” sau avantul pe care l-a luat piata in materie de elemente de decor pentru copii.

Au aparut huse pentru saltele, cuverturide pat, perdele si draperii, dar si covoare si mochete cu personaje din desene animate sau actori din filme pentru copii. Sa nu uitam de mobilierul cu aceleasi motive sau de tapet.  Absolut toate elementele de amenajare sunt astazi personalizate pentru camera copilului.


Fereastra copilului tau nu este deloc de neglijat pentru ca va servi un triplu scop. Primul ar fi protejarea camerei lui de razele nedorite ale soarelui in diminetile de weekend cand acesta doarme pana mai tarziu. Al doilea scop al perdelelor si draperiilor va fi permiterea patrunderii unei cantitati mari de lumina atunci cand isi scrie temele. Cel de-al treilea scop este cel estetic, de care trebuie neaparat sa tinem cont, pentru ca acest aspect este cel care ii asigura confortul.

Pentru camera copilului cel mai indicat este sa alegem perdele albe, subtiri prin care poate patrunde lumina multa, iar pentru draperii putem alege o culoare care sa se asorteze mobilierului si culorii peretilor. Draperiile pot fi imprimate cu personaje de desene animate sau alte motive pe care copilul tau le apreciaza si destul de groase incat in timpul zilei sa ii poata oferi copilului posibilitatea de a face semi-intuneric pentru somnul de dupa-amiaza si evident pentru a feri incaperea de privirile curiosilor.


Asadar, trebuie sa tinem cont de scopul perdelelor si draperiilor si sa personalizam acest scop in functie de prefetintele noastre si ale copilului pentru a creea mediul perfect de dezvoltare a acestuia. Sunt elemente pe care trebuie sa le respectam cand decoram camera copilului cu draperii si perdele, ca cele mentionate anterior, dar partea frumoasa este ca in magazinele de perdele si draperii avem produse special create pentru copii.

In Brasov Strada Ioan Ursu nr 10, magazinul de mobila si design interior Kreativo, iti ofera servicii la cheie in materie de perdele si draperii de la masuratori la montaj. Viziteaza website-ul www.kreativo.ro pentru mai multe detalii si modele de perdele si draperii.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond