Colectia Nomad- draperii retro

Colectia Nomad




Colectia Nomad , o colectie rafinata de perdelesi draperii, in stil retro din bumbac imprimat floral.
Retro este un stil inca proaspat in amenajarile interioare, a luat amploare inca din anii ’20, ’30 si isi are originea in conceptul Art Deco Design, care s-a dezvolat  in perioada anilor ’50, ’60 si la inceputul anilor ’70.
Pentru a obtine un spatiu energic, apeleaza la stilul retro, de la modele simple de perdele la culori indraznete sau forme complexe de draperii.
Aducemun aer retro in locuinta dumneavoastra prin asocierile indraznete de culori contranstante cu imprimeuri specifice de la  buline, modelele florale pana la forme geometrice care pot deveni retro-futuristice atunci cand sunt puse in slujba creativitatii designerului potrivit.
Colectia Nomad

Stilul retro se imbina excelent cu stilul clasic datorita culorilor luminoase portocaliu, galben, rosu, viloet, alb ce caracterizeaza acest stil si se acomodeaza rapid in decorul retro-modern sau retro-clasic.
Putem accentua tendinta retro daca utilizam aceste modele in special la tesaturi, perdeaua sau draperia fiind deliciul unor amenajari in tematica, iar jocurile dintre aceste accesorii si preferintele sau preocuparile proprii sunt in fond cele care cresc farmecul designului interior retro.
Alegand perdele si draperii in acest stil decorativ, veti obtine un spatiu deosebit si unic, prin combinatiile dintre elementele vechi si cele noi.
Influentele retro aduc stilului modern inovatie si iesirea din anonimat sau rutina, dar folosirea lor  in amenajarile interioare necesita curaj si o imaginatie bogata.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond