Perdele din Voal

PERDELE DIN VOAL

In ceea ce priveste draperiile siperdelele, subiectele de dezbatere sunt interminabile, avand in vedere gusturile diverse ale oamenilor si tendintele noi impuse de designeri.

Tendintele in materie de draperii siperdele impuse sau propuse de specialistii in domeniu reprezinta de fapt un punct de pornire,  nicidecum reguli stricte de respectat intru totul.

Indiferent de natura tendintelor actuale exista elemente de decorare a ferestrei care nu se demodeaza niciodata. Perdelele din voal de exemplu, sunt elemente care nu vor “expira” niciodata.

Perdelele din voal creeaza impresia de spatiu aerisit, diafan si ofera o caldura aparte incaperii in care sunt folosite.

Perdele si draperii, draperii si perdele, perdele brasov, draperii si perdele brasov, magazine de mobile brasov, perdele pierre cardin, accesorii perdele
Perdele din Voal Pierre Cardin

Perdelele din voal vin in nenumarate culori si grosimi din care poti sa alegi. Culoarea perdelelor trebuie asortata evident cu mobilierul si elementele decorative din incapere, iar grosimea trebuie aleasa in functie de cata lumina doresti sa patrunda in camera.

Finetea voalului va reusi cu siguranta sa creeze in casa ta confortul si eleganta dorite si accesorizate cu magneti de prindere sau panglici satinate vor deveni punct de atractie pentru privirile musafirilor tai.

Daca alegi perdele din voal, ai grija la materialul draperiilor. Draperiile nu trebuie sa fie foarte groase sau foarte texturate deoarece vor diminua aspectul de spatiu creat de perdelele din voal.

Perdelele din voal vor corecta optic incaperea in care vor fi puse si vor da impresia de spatiu si inaltime, mai ales daca sunt foarte lungi si se pliaza putin peste podea.

Exista perdele din voal brodat spre extremitati sau pe toata lungimea. Acestea care vor conferi o eleganta aparte incaperii.

Mai multe imagini cu perdele din voal si draperii si perdele pe www.kreativo.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond