Alege perdelele si draperiile care se potrivesc cel mai bine casei tale


Perdele si draperii, perdele si draperii brasov, perdele brasov, draperii brasov, perdele, draperii, draperii si perdele moderne, perdele online, perdele moderne
Perdele si Draperii Brasov Kreativo

Decorarea Ferestrelor cu Draperii si Perdele


Ca orice alt obiect de decor perdelele sidraperiile trebuie alese in functie de stilul pe care l-ai adoptat in locuinta.

Daca ai mers pe un stil clasic atunci poti alege draperii cu motive florale tip baroc, iar daca ai mers pe stilul modern in camera, este indicat sa pui perdele si draperii cu modele abstracte sau chiar simple, uni.

Culorile perdelelor si draperiilor nu trebuie sa fie ton pe ton cu mobilierul sau peretii, ele pot reprezenta contrastul sau pata de culoare dupa caz, daca doresti ca fereastra sa fie un adevarat punct de atractie si de concentrare a atentiei.
Perdele si draperii, perdele si draperii brasov, perdele brasov, draperii brasov, perdele, draperii, draperii si perdele moderne, perdele online, perdele moderne
Perdele si draperii Brasov
Magazin de mobila Kreativo Brasov


In cazul in care vrei sa concentrezi atentia asupra unui obiect de mobilier spre exemplu, poti alege perdele si draperii intr-o nuanta apropiata culorii peretilor, a covorului sau parchetului. Astfel te asiguri ca pui in valoare obiectul dorit.

Pentru o incapere mica este recomandat sa folosesti perdele si draperii deschise, sau chiar albe, perdelele si draperiile cu imprimeu greu sau material foarte texturat fiind total contraindicate. Materialele usoare, transparente si deschise la culoare vor lasa lumina sa patrunda mai mult si astfel se va crea senzatia de spatiu.
Tot pentru incaperile de mici dimensiuni un truc pentru a creea impresia de spatiu este sa folosesti perdele sau draperii in dungi verticale. Acestea vor oferi inaltime spatiului.


Daca beneficiezi de un spatiu generos, atunci lucrurile sunt mai simple pentru ca poti folosi aproape orice culoare si material, conditia este sa potrivesti perdelele si draperiile stilului incaperii. Aici poti folosi culori tari, sau combinatii de culori tari pentru ca nu vor crea disconfort visual.

Cand alegi perdelele nu uita ca cele de la dormitor trebuie sa fie diferite de cele din camera de zi, nu numai ca si culoare ci si ca textura, deoarece perdelele si draperiile din dormitor trebuie sa iti ofere in primul rand intimitate.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond