O INFATISARE NOUA CU AJUTORUL PERDELELOR SI DRAPERIILOR

Ofera casei tale o noua infatisare cu ajutorul  PERDELELOR SI DRAPERIILOR


Cu totii simtim nevoia la un moment dat sa mai schimbam cate ceva prin casa de dragul de a evita monotonia sau de a fi in tendinte.

Mobilierul este destul de greu de mutat prin casa si mai ales daca stai la apartament, acest proces este destul de incomod si fara rezultate radicale.

Poti oferi casei tale o infatisare noua prin cateva trucuri de suprafata care improspateaza atmosfera si nu necesita munca foarte multa sau investitii financiare semnificative.

draperii si perdele brasov, perdele si draperii brasov, draperii brasov, perdele brasov, magazin de perdele si draperii brasov, perdele si draperii kreativo
Colectia Pierre Cardin Draperii si Perdele

Perdelele si draperiile sunt piese care pot schimba definitiv aspectul casei tale. Cand spun acest lucru, nu inseamna inlocuirea lor cu unele noi, ci pur si simplu accesorizarea acestora cu elemente decorative cum ar fi magneti decorativi, panglici, snururi, ciucuri, inele. Galeriile pot capata o nota fresh daca sunt inasurate in material textil ca satinul intr-o culoare care sa se asorteze intregului decor. Tot pentru galerii, panglica satinata poate face minuni. In magazinele de specialitate poti gasi toate acestea la preturi accesibile.

In functie de preferintele tale, accesoriile pentru perdele si draperii pot fi elegante, jucause, colorate. Nota pe care le-o vei da perdelelor si draperiilor se va reflecta asupra intregii incaperi.

Schimbarea pe care o sa o aduci casei tale daca decizi sa accesorizezi perdelele si draperiile, va fi una semnificativa cu siguranta. Tot ce iti trebuie este putina imaginatie sa asortezi accesoriile cu bun gust si putin timp sa mergi sa alegi accesoriile potrivite, iar apoi sa le montezi.

Eleganta, spirit jucaus, perdelele si draperiile vor inspira exact ceea ce cauti.
Intra pe www.kreativo.ro sa vezi modele de perdele si draperii.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond