Draperii si Perdele din Colectia Mode

Draperii si Perdele Mode

                       
Mode este o colectie de draperii si perdele in Brasov, in magazinul de mobila Kreativo, care cuprinde jacquarduri lucioase, cu modele gratioase si motive ovale.

O camera cu aspect sofisticat-elegant necesita prezenta unor perdele si tesaturi elegante, jacquarduri, matasoase, peliculizate, lucioase, irizate, bucleuri sau cu aspecte filamentare stralucitoare.

perdele si draperii online, galerii perdele, perdele living, perdele draperii, draperii dormitor
Draperii si Perdele moderne
Jacquard este un tip de tesatura care prezinta tipare complexe si creeaza un contrast deosebit intre modele care se disting prin luciul tipic al matasii naturale aplicate pe un material lipsit de stralucire.

Matasea naturala, produsa de viermii de matase, face parte din fibrele naturale cele mai nobile si puternice are o textura neteda, moale si  nealunecoasa, fiind rezistenta la intindere.

perdele si draperii online, galerii perdele, perdele living, perdele draperii, draperii dormitor
Perdele, draperii, tapiterie- Kreativo 




Principalii producatori de matase naturala sunt Japonia, China, statele fostei Uniuni Sovietice, Italia, Spania si India, dar tara de origine a matasii naturale, cunoscuta cu 5000 de ani in urma este China.


Draperiile si perdelele cu aspect Jacquard ornate cu modele gratioase, se potrivesc fie in marime maxi pentru ferestrele pana-n podea, fie in marime mica pentru ferestrele mai mici.



Procedeul jacquard a fost invetat in 1801 de Joseph Marie Charles, un inventator francez, iar matasea jacquard reprezinta o matase tesuta prin acest procedeu care se deosebeste prin faptul ca motivele si culorile se obtin prin teserea firelor de matase si nu prin imprimare.

Compozitiile acestor tesaturi folosite pentru perdele si draperii dau nota ‘couture’ si definesc personalitatea oricarei incaperi.






Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tot ce trebuie sa stii despre Perdele si Draperii!

Colectia de Perdele si Journey Beyond